Van Kempen Reizen

Schoolreizen

Van Kempen Reizen is bij uitstek een divers reisbureau, vandaar dat wij dan ook schoolreizen aanbieden. Tijdens zo’n schoolreis bezorgen wij een glimlach op ieder kindergezicht. Aan het begin van de dag halen wij alle meiden en jongens aan school op en brengen ze naar een bij uitstek vermakelijke bestemming. Welke bestemming dit wordt, kunt u zelf bepalen. Ten slotte brengen wij na afloop van een avontuurlijke dag ieder kind uitgeput, maar veilig en tevreden, weer thuis. Van Kempen Reizen is daarom hét reisbureau dat u die – voor ieder kind onvergetelijke – schoolreis bezorgt.

Een volledig georganiseerde schoolreis

De wensen van onze klanten staan bij Van Kempen Reizen voorop, zo ook die van de kleine klant. Om deze reden bezorgen wij u de meest uiteenlopende en van top tot teen georganiseerde schoolreizen. U hoeft, wanneer u bij ons een schoolreis boekt, nergens zelf meer aan te denken – buiten het uitnodigen van alle kinderen natuurlijk. De enige taak die u rest, is boeken. Wenst u met uw klas een dierentuin, een pretpark of een museum te bezoeken? Het kan allemaal bij Van Kempen Reizen!

Nieuwe ervaringen opdoen én plezier maken

Tijdens een schoolreis doet ieder schoolgaand kind de leukste ervaringen op. Daarnaast maken alle kinderen samen gedurende zo’n schoolreis een grote dosis plezier. Of zij tijdens de schoolreis nu nieuwe kennis opdoen, nieuwe vriendschappen sluiten of puur en alleen de dag van hun leven beleven, een dergelijk uitstapje zal in ieder geval lang in het geheugen van de kinderen blijven hangen. Van Kempen Reizen helpt u daarom met alle plezier bij het organiseren van schoolreizen!

Aarzel niet langer en boek een schoolreis

Door één van de schoolreizen uit het aanbod van Van Kempen Reizen te boeken, bezorgt u de kinderen van uw school een onvergetelijke dag. Bekijk welke rondreizen wij voor u kunnen organiseren en kies diegene die het beste bij uw klas aansluit. Voor meer informatie kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij geven u met genoegen meer informatie over ons aanbod aan schoolreizen. Ook kunt u die schoolreis gelijk al boeken!