Van Kempen Reizen

Maak het schoolreisje onvergetelijk met een eigen touring bus

Een onvergetelijk schoolreisje
Het is elk jaar weer een groot feest om met collega’s en de kinderen van school een dagje weg te gaan. Elk jaar ga je weer naar de Efteling met de hele groep. Het is natuurlijk een hele organisatie om dit op tijd door te geven aan de verschillende ouders. Alle kinderen hebben natuurlijk voldoende spullen nodig voor de hele dag en de allergieën moeten ook nog eens op tijd worden doorgegeven. Toch is deze dag een van de leukste dagen van het hele schooljaar.

Het moment dat je weer teruggaat met alle kinderen is iedereen enorm moe maar voldaan. De kinderen hebben een geweldige dag gehad en zijn moe van al het geslenter. Voor alle ouders en leerkrachten is de terugreis een moment om even te ontspannen. Wat is het dan fijn als je lekker kan instappen en je gewoon bij school wordt afgezet.

Een geweldige spontane verrassing
Natuurlijk kan er één ding niet ontbreken. Met alle kinderen verstoppen we ons altijd onder de stoelen. Voor de ouders die staan te wachten is dit natuurlijk al bekend. Maar toch mag dit de pret niet bederven. De kinderen vinden het prachtig om tevoorschijn te komen en al die verbaasde gezichten te zien buiten.

Een onbezorgde dag
Wil je ook een onbezorgde dag beleven met al je collega’s en ouders die meehelpen? Dan is een touringbus voor schoolvervoer een van de beste opties waardoor jij heel gemakkelijk van de ene plek naar de ene plek wordt gebracht .Het grote voordeel is dat het mogelijk is dat dezelfde chauffeur ook weer mee terug gaat. Dat geeft de kinderen een vertrouwd en veilig gevoel. Maak er een onvergetelijke, heerlijke dag van die de kinderen nooit meer vergeten. Het is ten slotte de leukste dag van het schooljaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *