Van Kempen Reizen

Leuke activiteiten voor in de lente

De winter is alweer bijna aan zijn einde en dit betekent natuurlijk dat de lente er weer aan komt. In de lente zijn er enorm veel leuke activiteiten die je kan gaan doen met je gezin, vrienden of familie. In dit artikel gaan het hebben over leuke dingen die je kan doen in Noord-Holland. Dit is namelijk een plek die door veel mensen vaak wordt vergeten, maar enorm leuk is om te bezoeken, maar daar lees je in dit artikel meer over.

Bezoekje aan de hoofdstad

Het zal je verbazen hoe veel mensen de hoofdstad nooit of zelden hebben bezocht. Wanneer je er nog nooit bent geweest, zul je je ogen uitkijken wanneer je de stad voor het eerst bezoekt. De mooie oude grachten zijn een prachtig beeld van oud Holland. Verder zijn er ook nog veel activiteiten te doen in de hoofdstad. Er zijn bijvoorbeeld verschillende mooie museums die je kan gaan bezoeken. Ook kan je ervoor kiezen om lekker te gaan shoppen tussen alle mooie oude gebouwen. Ten slotte kan je er ook nog voor kiezen om een bezoekje te nemen aan de grote sportclubs in Amsterdam.

Het strand

Zoals de meeste mensen wel weten is Noord-Holland bijna omringt door water. Dit betekent ook dat er veel mooie stranden zijn waar je heerlijk kan uitwaaien. Niks is lekkerder als even een gezellig dagje uit te gaan naar het strand om een strandwandeling te maken met de familie. Wanneer het weer geschikt is, kan je er ook nog voor kiezen om de zee in te gaan en lekker te gaan zwemmen. Wanneer het een beetje waait, moet je natuurlijk niet je vlieger vergeten om even lekker te vliegeren op het zand.

Boven Amsterdam

Veel mensen kennen Noord-Holland om de stranden en om Amsterdam, maar Holland boven Amsterdam is leuker als je denkt. Er zijn namelijk enorm veel leuke, oude, kleine dorpjes die je kan bezoeken. Je kan tussen deze dorpjes jezelf verplaatsen op mooie wandel- of fietsroutes in de natuurlijk. Voor veel mensen is dit een ideaal dagje weg, omdat je je heerlijk kan ontspannen en kan rusten op terrasjes in de kleine dorpjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *