Van Kempen Reizen

Heerlijk vakantie vieren aan de Costa Brava

De Costa Brava is een zeer populaire vakantiebestemming in het noorden van Spanje. Kilometers kustlijn waar je verschillende leuke en gezellige badplaatsen vindt om vakantie te vieren. De steden en dorpen staan hier bekend om hun gezelligheid, prachtige boulevards en alles er op gericht om het jou als toerist helemaal naar je zin te maken. Het is niet voor niets dat ieder jaar weer vele Nederlanders naar deze regio trekken om hier hun vakantie door te brengen. Er zijn aan de Costa Brava veel campings en hotels te vinden waar jij met je gezin kunt verblijven. De Costa Brava is zeer divers en kan jou daarom een heerlijke, gevarieerde vakantie bieden.

Veel leuke badplaatsen

Aan de Costa Brava vind je veel leuke badplaatsen. Vanaf de grens met Frankrijk kom je de eerst toeristische plekken al tegen. Voorbeelden van leuke bestemmingen aan de Costa Brava zijn Platja d’Aro, Blanes, Malgrat de Mar en Callela. Deze plaatsen bruisen in de zomer en liggen allemaal aan het strand. Ideaal dus voor liefhebbers van zon, zee en strand, want dat vind je zonder twijfel hier in de zomermaanden. Naast de hele dag luieren op het strand kun je landinwaarts ook veel beleven in deze regio. Je komt veel mooie bezienswaardigheden tegen zoals indrukwekkende architectuur en veelbezochte musea.

Costa Brava goed bereikbaar

Wat de Costa Brava zo populair maakt is onder andere de goede bereikbaarheid. Veel mensen kiezen er voor om met de auto naar deze regio te rijden, wat ongeveer 14 uur duurt. Ook met het vliegtuig kun je prima naar dit gebied komen. Vanuit Nederland gaan je namelijk vluchten naar Barcelona of één van de omliggende vliegvelden. Dat scheelt een groot deel van je reistijd en zorgt ervoor dat je heerlijk ontspannen aankomt op jouw vakantiebestemming.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *